Kawazi.Net
http://www.kawazi.net/forum/

GTR 1400 ohjaustangon nostokitti
http://www.kawazi.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=9600
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Jim Goose [ Ma Huhti 08, 2019 19:07 ]
Viestin otsikko:  GTR 1400 ohjaustangon nostokitti

Tuli tilailtua tuolta Englannista Helibars tangon korotussarja.
https://chainspeed.co.uk/products/helib ... urs14.html

Setti tulee siihen sopivilla korotuspaloilla ja pidemmillä pulteilla. Jos käyttää GPS telinettä, tulee tilata pidempi pulttisetti, jonka tilasinkin samalla.

Asennus oli helppoa ilman isompaa purkamista. Nesteletkujen kiinnikkeet siirtyvät korotuspaloissa oleville kierteille. Kaikki letkut ja johdot ylettävät, vaikka korotuspalat ovat 51 mm korkeat.

Ajoasennossa muutos oli melkoinen. Etukeno muuttui pystyasennoksi. Etukeno oli jo aikoja häirinnyt muuten hyvää asentoa. Monesti ajon aikana tuli pideltyä sormien päillä vain tangosta kiinni, kun halusi oikaista selkää suoraan ajossa.

Toinen positiivinen seikka oli peilien näkyvyyden pareneminen, kun kahvat katosivat peilistä.

Täydet 5 pistettä antaisin tuotteesta.

Tietysti sössin GPS telineen irtohokkien kanssa kun purin tankoa. Tietenkään holkki ei tippunut lattialle kun se lipesi käpälästä, vaan jäi katteen sokkeloihin. Ensin ei löytynyt mistään, sitten aikani koputeltuani muoveja, kuului yhden muovin takaa lupaava kolahdus ja ruuvien irroituksen jälkeen pääsin muovia raottamaan, josta holkki löytyikin. Katteen yläpäässä oli muutaman sentin kokoinen rako, josta holkki mahtui solahtamaan kahden muovin väliin nalkkiin.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/