Kawazi.Net
http://www.kawazi.net/forum/

Välikuolema.
http://www.kawazi.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=9688
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  AV [ Su Tammi 12, 2020 08:03 ]
Viestin otsikko:  Välikuolema.

Joo kyllä. Kaltaistani some-tirkistelijää suunnattomasti huvitti tänä aamuna Japsistarain somea tiiraillessani em. termin epäselvyys. Osalleni se on sattunut kokoontumisajoissa monesti, lähinnä -80-luvulla jolloin illan päätti A ja aamu alkoi A:lla. Viimeistään ruokatarjoilun päälle se yleensä tapahtui. Parin tunnin välikuolema ,(joka varmaankin oli kanssaeläjille kokkareiden paras hetki), auttoi pörräämään pitkälle sunnuntain puolelle. Ajoitus oli kellosepän työtä, liian myöhään sitä ei voinut tehdä koska herääminen saattoi sattua alkuyöhön ja oli jo liian myöhäistä jatkaa kupittelua. Enää ei moista päivän A-aloitusta voi harkitakaan koska vuodet vierivät, halusit tai et. Kummempaa järkevöitymistä silti tuskin muuten on havaittavissa. Ettäpä näin. Sano.

Kirjoittaja:  z13 [ Ti Tammi 14, 2020 15:58 ]
Viestin otsikko:  Re: Välikuolema.

Tähän samaiseen asiaanhan liittyi "onnistuneen" illan tai yön jälkeen aamulla. . . "jumalauta ,jos tästä vielä selvii hengissä , niin ei enää ikinä" . Tätäkin on tullut vuosien varrella hoettua, mutta . . .

Kirjoittaja:  Nowiisi [ La Tammi 18, 2020 14:48 ]
Viestin otsikko: 

Itselläni noihin aikoihin juhlahumun jälkeisen päivän armottomassa kohmelossa oli tapana sanoa, että "jos minä tästä vielä selviän, niin otan kyllä kunnon kännin"! No kunnon kännit jäi sinne nuoruusvuosiin!

Kirjoittaja:  rasanen [ Ti Tammi 21, 2020 16:52 ]
Viestin otsikko:  Re: Välikuolema.

Kyl se vilekii toisinaan maistuu niin saaterin hyvältä.. :song: :jook:

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/