Kawazi.Net
http://www.kawazi.net/forum/

Wäiskistä loppui puhti
http://www.kawazi.net/forum/viewtopic.php?f=25&t=9636
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  jiikoo [ Ma Heinä 29, 2019 08:41 ]
Viestin otsikko:  Wäiskistä loppui puhti

Täysin ongelmaton viikonloppu virossa, paitsi 300m ennen satamaa sunnuntaina mopo paukautti pari kertaa ja sammui lennosta. Sitä ennen monenmoniset liikennevalot +36 asteen helteessä ja flekti huusi hoosianniaa. Alkoi ensin pätkimään joten kaasua piti käyttää kunnes sammui kokonaan. Tien poskessa hetken ihmeteltyäni koitin startata uudestaan, mutta akku simahti aika nopsaan (3v vanha Bilteman hyytelö, vaihtoon..). Eihän tuo edes ladannut kaupunkinopeuksissa, olisi pitänyt valot sammuttaa niin olisi päässyt laivaankin, puoli tuntia oli aikaa siinä portilla ollessa. 200m jaksoin nahkoissa tuota lehmää lykkiä parempaan paikkaan ja sitten hanskat tiskiin ja puhelin kouraan.

Vaimon poika lähti Pärnusta tulemaan ja nappasi puolimatkassa pakun alle ja kun itse olin parin tunnin päästä seuraavassa laivassa kylmä lonkero kourassa tuli soitto, että mopo on onnellisesti pakun kyydissä ja ensi vkl tulee peräkärryssä kotiin. Sitten voikin ihmetellä mikä siihen tuli. Kyllä se ihan viimeisillä henkosillaan koitti käynnistyä kunnes akku ei enää pyörittänyt lainkan, pari kertaa paukautti putkessa...

Kirjoittaja:  oojala [ Ma Heinä 29, 2019 10:34 ]
Viestin otsikko:  Re: Wäiskistä loppui puhti

Hyvä että kuski ja pyörä pääsivät turvaan, oliko latauspuoli niin heikkona että jatkuvasti toimiva jäähdyttäjän puhallin imi loput mehut ja sytyspuoli lopetti toiminnan. Yleensä transistorisytkäkin toimii kuitenkin niin kauan, ettei akku enää sytkän loppumisen jälkeen juuri enää starttia pyöritä?

Kirjoittaja:  Jim Goose [ Ma Heinä 29, 2019 21:01 ]
Viestin otsikko:  Re: Wäiskistä loppui puhti

Joskus ST:n lataus kun oli taas heikkona, mittailin jänösiä kun merkkivalot ei enää palaneet ja peli vielä kävi, silloin 9V riiti vielä kipinäkoneelle.
Kaasaripeli vielä toimiikin noin alhaisella jänöllä, ruisku ei enää toimisikaan, sähköllä kun vörkkivät ne. Ilmakoneessa ei ole flektiäkään sähköä syömässä.

Enkös joskus vihjannut sulle jännitemittarin tarpeesta väiskissä ?

Kirjoittaja:  jiikoo [ Ma Heinä 29, 2019 21:34 ]
Viestin otsikko:  Re: Wäiskistä loppui puhti

Jim Goose kirjoitti:
Enkös joskus vihjannut sulle jännitemittarin tarpeesta väiskissä ?


Siinä on, mutta ei auringonpaisteessa näkynyt lukemat eikä loppupeleissä edes ajatellut koko asiaa. Laturihan on uusi, mutta ensi vkl näkee missä se vika oli.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/